счетоводна кантора
Ние сме
RC Accounting

Търсите решение за бизнеса си

Ние сме екип от професионални счетоводители, готови да ви помогнат да намерите оптимални решения за вашия бизнес.
Ар Си Акаунтинг

Счетоводна Кантора

4.5/5
Розалина Чолакова

Основател

Кои сме ние
Нашата експертиза
Счетоводно консултуране
Данъчно консултиране
Трудово консултиране
счетоводна кантора
Кантората е основана в началото на 2014г. в гр. Варна. Залагаме на екип от млад, амбициозен и високо квалифициран персонал, обединен от идеята да осъществяваме финансово счетоводни услуги.

Целта на счетоводна кантора “АР СИ АКАУНТИНГ” е насочена към постигане на дългосрочни лоялни бизнес взаимоотношения, които благоприятстват за успеха на вашия бизнес, като дават реална и точна информация на ръководството за състоянието на фирмените финанси посредством високо ниво на счетоводните услуги, с което подпомага и облекчава вземането на управленски решения.

Независимо от това дали бизнесът Ви е нов и току що прохожда или е отдавна утвърден, независимо от капацитета и опита Ви, независимо от правния статут, ако ни се доверите, ние ще подходим отговорно и с нужното внимание, търпение и професионализъм. Чувствайте се поканени да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват.

Не се колебайте да се свържете с нас, с удоволствие ще Ви предоставим нашето професионално мнение и пълната гама от нашите счетоводни услуги !!!

0 +

Години опит

0 %

Грижа за клиента

0 +

Щастливи клиенти

Клиенти, които ни се довериха!

Услуги

Ефективни счетоводни услуги

RC Accounting е вашата счетоводна кантора, която предлага качествени счетоводни и консултантски услуги. Ние работим, за да Ви осигурим точността и надеждността, от които Вашият бизнес има нужда. Ние Ви помагаме да се ориентирате в променливата счетоводна среда, да спестите време и да увеличите ефективността на бизнеса си. 

Какво предлагаме

Най-добрите данъчни и счетоводни решения!

Заявете среща с нас и след като уточним нуждите на бизнеса Ви, ще изготвим индивидуална оферта, отговаряща на потребностите Ви.

СЧЕТОВОДНО ОБСЛУЖВАНЕ

Пълно счетоводно обслужване, представляващо обективно и правилно отразяване на стопанските операции във фирмата и осигуряване на навременна информация, касаеща текущите процеси във фирмата и въпросите, които възникват от страна на клиента. 

СЧЕТОВОДНИ ДАНЪЧНИ И ТРУДОВИ КОНСУЛТАЦИИ

За коректното ръководене на вашият бизнес, предлагаме професионални счетоводни и данъчни консултантски услуги, свързани с финансово-счетоводните процеси в една организация – счетоводство, финансово и данъчно консултиране, труд и работна заплата на служители и управленския екип.

РЕГИСТРАЦИИ

Искате да започнете бизнес или да разширите своя, като учредите нова фирма или да закриете старото дружество? Регистрацията на фирма изиска време и професионално изготвяне на нужната документация, за което ще Ви помогнем ние от счетоводна кантора „Ар Си Акаунтинг”.

ТРУД И РАБОТНА ЗАПЛАТА

Управлението на персонала е комплексен и сложен процес, който изисква специфични познания в областта на трудовото и осигурителното законодателство. Аутсорсингът на този процес ще оправдае бързо разходите за управление на наетия персонал.

ГОДИШНО ПРИКЛЮЧВАНЕ

Годишното приключване е завършващ етап на счетоводната работа за отчетния период. По своята същност то представлява подробен и задълбочен преглед. Годишното приключване е комплекс от взаимно свързани процедури, които се извършват в определена последователност.

АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ

Започването и осъществяването на всяка икономическа дейност е свързано със спазването на разрешителни или лицензионни режими. За да улесним собствениците и управителите на фирми, ние предлагаме помощ при подготовката на документи.

Нашите препоръки

Какво мислят клиентите ни за нас

    "Екипът на ``Ар Си Акаунтинг`` ти оказа изключително голямо съдействие при стартирането на нашият бизнес, от регистрацията на фирмата до изкарването на всички разрешителни и лицензи, свързани с дейността ни. ``Ар Си Акаунтинг`` успяват лесно да преведат сложната счетоводна материя и изискавания на разбираем език.Изключително благодарни ни сме им за помощта която ни оказват за разрастването на нашият бизнес. Благодарим ВИ!"

    Галя Христова

    управител „Дестрой Корект“ ООД

      "Партньоството ни с ``Ар Си Акуинтинг`` е от сравнително скоро, но за този кратък период ни убедиха в професионализма си и отдадеността към работата. До момента не сме попадали в ситуация в която екипът на ``Ар Си Акаунтинг`` да не намери правилното решение, без значение от коплексността или крайният срок. С радост бих препоръчал на всеки нуждаещ се от счетоводна услуга или консултация."

      Камен Петров

      Управител „Радиксофт“ ЕООД

        "Работя с екипът на `` Ар Си Акаунтинг`` от създаването на моята фирма. През годините на съвместно партньорство изградихме изключително продуктивни взаимоотношения. Винаги съм оставал впечатлен от вниманието към детайла и отговорността с която подхождат към всеки един казус. Един от най-големите плюсове при работата с тях е предлагането на решения и услуги изцяло съобразени с нуждите на моята компания."

        Добромир Досев

        Управител „Уиз Ай Ти“ ЕООД

        Защо да изберете нас

        Независимо от размера на бизнеса, всеки клиент, получава еднакво ниво на обслужване

        01

        КАКВО ПОЛУЧАВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

        02

        ПРЕДИМСТВА НА ВЪНШНОТО СЧЕТОВОДСТВО

        Розалина Чолакова

        Главен Счетоводител

        Експертни съвети
        Професионален Екип
        Среща с експерт

        Вашият доверен данъчен партньор​

        Екипът ни е съставен от квалифицирани професионалисти, които споделят обща страст към счетоводството и предоставянето на най-доброто обслужване на клиентите. Ние сме екип, който работи заедно, сътрудничи и се подкрепя взаимно, за да постигнем отлични резултати. Имаме богат опит и знания в сферата на счетоводството и сме готови да отговорим на всички предизвикателства пред нашите клиенти.

        Консултант

        Консултант

        Счетоводител

        Консултант

        Консултант

        Счетоводител

        Консултант

        Консултант

        Счетоводител

        Розалина Чолакова

        Розалина Чолакова

        Главен Счетоводител

        Консултант

        Консултант

        Счетоводител

        Нашите Контакти

        Заявете своята консултация

        Счетоводителят не е само обработващ документи, а партньор в бизнеса и може да се каже дори част от силата, стояща зад успешното му развитие, защото вашият успех е и наш успех! Нека му се насладим заедно!

        офис

        Изпратете Запитване

        Консултант
        Администратор / Бизнес данъчен експерт

        често задавани въпроси

        Предлагаме широк спектър от счетоводни услуги, включително счетоводно отчитане, данъчно консултиране, изготвяне на годишни отчети, възстановяване на ДДС, съставяне на финансови справки и други.